Arganolie cosmetische & Culinaire

(Cosmetische arganolie bieden we aan in: 40 ml, 80 ml, 100 ml, 125 ml, 250 ml, 1 liter)
(Culinaire arganolie bieden we aan in: 100 ml extra vierge, 250 ml extra vierge, 500 ml, 1 liter)

Hoe cosmetische aranolie uw huid jong en soepel houd.

Wat kunnen we zeggen over arganolie we bieden 100% pure en biologische cosmetische arganolie aan, een van de duurste oliën in de wereld. Dat is de reden waarom het ook wel het vloeibare Marokkaanse goud word genoemd.In ons assortiment vind u 100% pure biologische arganolie voorzien van de nodige keurmerken & certificaten.Tevens bieden we ook crèmes, zepen, massage oliën en vele andere producten met arganolie aan. De Pure biologische arganolie kan worden gebruikt voor het hele lichaam, gezicht, haar, nagels en nagelriemen.
Gebruik de cosmetische arganolie tegen de droge en gevoelige huid, in plaats van dag / nachtcrème of als basis onder je make-up. Helpt ook tegen droog en beschadigd haar, tegen de geïrriteerde of rode huid, tegen reumatiek, tegen littekens en zwangerschapsstrepen, tegen rimpels, nagels en nagelriemen. Ook kun je de cosmetische arganolie ter ontspanning gebruiken. Door bijvoorbeeld paar druppels in bad te doen om de huid te kalmeren terwijl u ontspant ook heerlijk tijdens een massages.

Bewuste vrouwen in de hele wereld gebruiken natuurlijke Arganolie voor hun dagelijkse schoonheidsbehandeling. Dagelijks gebruik van Arganolie helpt rimpels verminderen en voorkomen, zorgt voor hydratatie van de huid, versterkt nagels en verzorgt haren en hoofdhuid. Arganolie kan onder andere ook worden gebruikt voor:

Het behandelen van huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis,
Het masseren van stijve artritis gewrichten en pijnlijke spieren,
Het verzorgen of voorkomen van zwangerschapsstrepen
Het verzorgen van nagelriemen,
Het verzorgen van lippen.

Cosmetische Arganolie voor natuurlijke huidverzorging.

Arganolie bevat veel verschillende componenten. Veel daarvan zijn veelzijdig en soms versterken ze elkaar. Arganolie helpt bijvoorbeeld bij het voorkomen of verminderen van rimpels, doordat de olie rijk is aan:
Essentiële vetzuren, Verschillende antioxidanten, Voedende vitamine E, Eiwitten met een hoog moleculair gewicht.
Dankzij deze componenten voedt, kalmeert en versoepelt arganolie uw huid. Daarnaast helpt Arganolie om een droge en geïrriteerde huid te hydrateren en te verzachten. De natuurlijke barrière van uw huid wordt versterkt waardoor niet te veel vocht kan verdampen uit uw huid. Daarnaast stimuleert Arganolie een evenwichtige talgproductie, waardoor de huid soepel blijft.
Doordat Arganolie tot diep in de huid dringt, wordt de voedingswaarde naar de cellen gestimuleerd. Hierdoor stimuleert Arganolie een gezonde cel vernieuwing. Arganolie kan zelfs voor het zeer gevoelige babyhuidje worden gebruikt.


tegen littekens en zwangerschapsstrepen.
Wanneer het collageen en de elastine in de huid te ver worden uitgerekt, worden vezels gescheiden en ontstaan striae, (zwangerschapsstrepen). Door de huid te hydrateren biedt Arganolie de huid meer elasticiteit en weerstand. Daarnaast beschermen de verschillende antioxidanten in deze olie het collageen en de elastine tegen vrije radicalen. Zo worden tijdens een periode van snelle groei de huidcellen geholpen om bij elkaar te blijven.


tegen Acne, eczeem en psoriasis.
Er zijn veel verschillende huidaandoeningen de bekendste hiervan zijn eczeem, psoriasis en acne. De combinatie van de unieke componenten van Arganolie helpt met succes om de ontstekingssymptomen van deze huidaandoeningen te verlichten. Huidaandoeningen zijn vaak wel te behandelen maar niet altijd te genezen. Bij ernstige vormen van huidaandoeningen raden wij u aan om uw huisarts te raadplegen.


voor de nagels.
Arganolie helpt u om uw beschadigde nagels op een snelle, simpele en natuurlijke wijze te herstellen en gezond te houden. Door uw nagels en nagelriemen regelmatig te verzorgen met Arganolie voorkomt u bovendien dat deze door water, schoonmaakmiddelen, wasmiddelen en andere stoffen kwetsbaar en week worden.

Hoe culinaire arganolie uw gerechten verrijkt.

Arganolie heeft een noot-achtige smaak. In het zuiden van Marokko wordt deze fijne olie gebruikt als traditioneel ingrediënt voor vele verschillende gerechten.

KoudeKoude toepassingen: over salades, mengen met honing, mengen met pindakaas of gewoon pure arganolie met brood.,

Warme toepassingen: Couscous, vleesgerechten, visgerechten, pasta’s, soep

De smaak van Arganolie is het beste te vergelijken met een combinatie van sesam, vers gebakken brood en geroosterde hazelnoten.

Ook wordt deze olie vaak gebruikt als dip voor vers gebakken brood. Internationale chef-koks gebruiken Arganolie om gerechten als pasta, rijst, couscous, ijs, vers fruit en zelfs crème brûlée te verrijken.

Chef-koks rekenen deze olie tot de meest waardevolle ingrediënten ter wereld.

In Marokko wordt Arganolie ook gebruikt voor in Amlou. Dit is een Marokkaanse delicatesse gemaakt van geroosterde amandelen, honing en Arganolie. Het wordt als een dip voor brood gebruikt.

De voordelen van culinaire Arganolie

Uit wetenschappelijk onderzoek is naar voren gekomen dat het regelmatig consumeren van Arganolie onder andere helpt bij:

Het aanzienlijk verlagen van het cholesterolgehalte

Het versterken van de natuurlijke weerstand,

Het elimineren van schadelijke vrije radicale

Het remmen van ontstekingen,

Het stimuleren en verbeteren van algehele doorbloeding

Het voorkomen van verkalking van de slagaderen (arteriosclerose)

Het revitaliseren van uw cellen